ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει προσφυγή για Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει προσφυγή για Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος έκανε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, το ντεμπούτο του με το "τριφύλλι", αξιώνοντας ρήτρα ύψους 350.000 ευρώ.

Ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, στις δικαστικές αίθουσες αυτή τη φορά. Ο 24χρονος άσος και μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού κατά τη χειμερινή περίοδο, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έκανε το ντεμπούτο με το "τριφύλλι", στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ρήτρα που υπήρχε μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου - την εποχή που αυτός αγωνιζόταν στους "ερυθρόλευκους" - ότι εάν αγωνιζόταν μετέπειτα σε άλλη ελληνική ομάδα, θα γινόταν μόνο έναντι καταβολής 350.000 ευρώ αναδεικνύεται σε "μήλον της έριδος" και πεδίο (δικαστικής) διαμάχης μεταξύ των δύο "αιωνίων" αντιπάλων.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την εν λόγω ρήτρα, την οποία ο Παναθηναϊκός δεν αποδέχεται με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να υπάρχει κάποιου είδους δέσμευση για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Τη λύση θα δώσουν τα πολιτικά δικαστήρια, τα οποία θα αποφανθούν για τη ρήτρα μετά και τη προσφυγή που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ