ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εσύ ποιους θα κράταγες;

Εσύ ποιους θα κράταγες;
Ολυμπιακός

Πως φαντάζεστε τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου; Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να επιλέξουν ποιους παίκτες θα κρατούσαν και ποιους θα έδιωχναν. Ψήφισε τώρα!

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς θα ξεκινήσει να κινείται σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες αναζητούν παίκτες προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους. Ψάχνουν για τρεις ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν την διαφορά στην ενδεκάδα, ενώ εξετάσουν περιπτώσεις για κάθε θέση ώστε να δυναμώσουν κι άλλο τις γραμμές τους και να είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν άμεσα τυχόν αποχώρηση παίκτη στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός ξεκινάει από το υπάρχον ρόστερ. Πρώτα θα επιλέγουν αυτοί που θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα και στην συνέχεια θα προστίθενται αυτοί που θα αποκτηθούν.

Οι Πειραιώτες έχουν σχεδόν 50 παίκτες στο δυναμικό τους και όπως είναι φυσικό πολλοί από αυτούς πρόκειται να αποχαιρετήσουν τον σύλλογο. Όσοι έχουν συμβόλαιο θα παραχωρηθούν με την μορφή μεταγραφής ή δανεισμού, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που η συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και θα αποφασιστεί αν θα γίνει ανανέωση ή όχι.

Από την λίστα που ακολουθεί εξαιρούνται κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες (Σάλιακας, Βούρος, Χουτεσιώτης, Λύρας, Παιδάκης, Γιαννιώτης κτλ.) που έχουν ελάχιστη ή ούτε μία επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα αλλά και τον Πέρες που επέστρεψε στην Βιγιαρεάλ μετά τον τραυματισμό του.

Στο σύνολο καταλήξαμε σε 45 ποδοσφαιριστές που την φετινή σεζόν έπαιξαν στον Ολυμπιακό, ανήκαν στην ομάδα και είχαν δοθεί δανεικοί ή αγωνίστηκαν με αυτή την μορφή στους "ερυθρόλευκους".

Αν είχες εσύ λοιπόν την ευκαιρία να σχεδιάσεις τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου ξεκινώντας τις επιλογές σου από το υπάρχον ρόστερ, ποιους θα κράταγες; Και σε ποιους θα έδειχνες την πόρτα της εξόδου; Ψήφισε τώρα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ