ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσπασε ξανά το χέρι του ο Φουστέρ

Έσπασε ξανά το χέρι του ο Φουστέρ
INTIME SPORTS

Νέο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, με τον Φουστέρ να σπάει ξανά το αριστερό του χέρι, λίγες μέρες μετά την αποθεραπεία του. Στην προθέρμανση και από συμπαίκτη του έγινε το κακό.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Νταβίδ Φουστέρ που θα χρειαστεί να μείνει ξανά εκτός ομάδας το προσεχές διάστημα, καθώς ο τραυματισμός του στο χέρι αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο Ισπανός μέσος αποθεραπεύτηκε πρόσφατα από κάταγμα στο αριστερό του χέρι, το οποίο είχε υποστεί κατά την διάρκεια προπόνησης στις 30 Δεκεμβρίου. Στην προθέρμανση της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, ένας συμπαίκτης του τον κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα ο Φουστέρ να υποστεί εκ νέου ζημιά στο αριστερό χέρι.

Ωστόσο έσφιξε τα δόντια και με έντονους πόνους αγωνίστηκε με κάταγμα (!) σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το ημίχρονο και μετά. Αποχώρησε με δεμένο το χέρι του από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι εξετάσεις έδειξαν πως θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το επόμενο διάστημα, χάνοντας τα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Ντνίπρο (19 & 26/2, Europa League) και Παναθηναϊκό (22/2).

Για τον νέο τραυματισμό του ενημερώσει ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ