ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Ορμπάιθ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Έρχεται ο Ορμπάιθ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ορμπάιθ

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη ο Πάμπλο Ορμπάιθ, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Μετά τον Ζαν Μακούν, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να κλείσουν μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, που θα τους ισχυροποιήσει πολύ τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ο αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι ο "εκλεκτός" του Ερνέστο Βαλβέρδε για την μεσαία γραμμή και η διοίκηση για ακόμη μια φορά δεν του χάλασε το χατίρι, αφού ο Ορμπάιθ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ισπανία και από την στιγμή που οι εξετάσεις του Βάσκου αμυντικού μέσου είναι "ΟΚ", η μεταγραφή μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Ορμπάιθ συνοδευόμενος από τον γιατρό των "ερυθρολεύκων" αναμένεται στην χώρα μας την Τρίτη και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, αφού η Μπιλμπάο γνωστοποίησε και επίσημα τον δανεισμό του παίκτη της για έναν χρόνο.

"Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ".

Αυτή είναι η 12η μεταγραφή των Πρωταθλητών Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι (αριθμός εντυπωσιακός για μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε το τίτλο) και δίχως αμφιβολία το ρόστερ είναι πληρέστατο και τα κενά στα χαφ έχουν καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέρσι ο Ολυμπιακός είχε τον Μοδέστο, τον Ιμπαγάσα, τον Ουρτάδο, τον Ντουντού και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ τη νέα σεζόν θα έχει Μακούν, Ορμπάιθ, Φέισα, Ιμπαγάσα και Μοδέστο (αν χρειαστεί). Όπως καταλαβαίνετε, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν δύο δυνατές ενδεκάδες φέτος.

O Χάβι Μαρτίνεθ αποθεώνει Ορμπάιθ

Ο Μαρτίνεθ, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ισπανία και παίκτης της Αθλέτικ, μιλάει για την " απίστευτη ποιότητα του Ορμπάιθ". Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ