ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Μοντάλι

Έρχεται ο Μοντάλι
INTIME SPORTS

Ο Τζαν Πάολο Μοντάλι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ρίξει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι. Διαψεύδουν στον Πειραιά!

Τη δεκαετία του '90 ο Τζαν Πάολο Μοντάλι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οδηγώντας από τον πάγκο το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου σε επιτυχίες, και είναι πολύ πιθανό μέσα στο προσεχές διάστημα να δραστηριοποιηθεί εκ νέου με τους "ερυθρόλευκους", αυτή τη φορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " Redplanet.gr", ο μέχρι πέρυσι τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα ετοιμάζεται να πιάσει πόστο στους πρωταθλητές Ελλάδας και να μπει και αυτός στην "κόκκινη μηχανή".

Οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ιταλό και όλα να δείχνουν πως θα επέλθει η συμφωνία, με τις δύο πλευρές να μην έχουν πάντως συζητήσει ακόμα για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Από τον Ολυμπιακό πάντως διαψεύστηκε ότι το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και πολύ περισσότερο ότι πρόκειται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Να σημειωθεί πως ο Μοντάλι διαφώνησε με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ρόμα και όταν η τελευταία προσέλαβε τον Λουίς Ενρίκε , δήλωσε "Φεύγω γιατί η Ρόμα δεν θα κάνει πρωταθλητισμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ