ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Εντινγκά, ακολουθεί ο Γιαταμπαρέ

Έρχεται ο Εντινγκά, ακολουθεί ο Γιαταμπαρέ

Στην Αθήνα αναμένεται αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Εντινγκά για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Ακολουθεί ο Γιαταμπαρέ, που σύμφωνα με την Εκίπ υπέγραψε ήδη 4ετές συμβόλαιο!

Στην Αθήνα αναμένεται αργά το βράδυ της Παρασκευής (30/9) ο Εντινγκά, μετά την συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Ο παίκτης θα έρθει στην χώρα μας προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.

Ο Εντινγκά όπως είναι γνωστό θα αποκτηθεί με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την ομάδα του Πριγκιπάτου με την οψιόν αγοράς να φτάνει στα 3.000.000 ευρώ.

Έρχεται και ο Γιαταμπαρέ

Από εκεί και πέρα, με τον Εντινγκά, ακολουθεί ο Γιαταμπαρέ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επιτευχθεί και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην χώρα μας το αργότερο μέχρι την Κυριακή (1/9).

Ο λόγος είναι πως ο προπονητής της Μπαστιά παρότι αρχικά τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Τουλούζ, τελικά τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει 2.500.000 ευρώ στην Μπαστιά για να κάνει δικό του, τον διεθνή άσο με τη φανέλα από το Μάλι. Σύμφωνα μάλιστα με την "Εκίπ" ο Γιαταμπαρέ έχει υπογράψει ήδη 4ετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η Μπαστιά δέχθηκε τα 2.5 εκατομμύρια των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ