ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Χάρα!

Partido de Liga entre el Granada y el Getafe en Los Cármenes. En la imagen, gol de Franco. 

Spanish League match between Granada and Getafe. In this picture, Franco Jara goal.
Partido de Liga entre el Granada y el Getafe en Los Cármenes. En la imagen, gol de Franco. Spanish League match between Granada and Getafe. In this picture, Franco Jara goal. MIGUEL ANGEL MOLINA

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/1), αναμένεται η άφιξη του Φράνκο Ντανιέλ Χάρα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Άμεσες οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως όλα δείχνουν πλέον, ο Φράνκο Ντανιέλ Χάρα ντύνεται στα ερυθρόλευκα!

Ο Αργεντίνος κυνηγός της Μπενφίκα πρόκειται να βρεθεί στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/1), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Η πτήση του Φράνκο Χάρα αναμένεται να προσγειωθεί περίπου στις 15:30 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και από εκεί και πέρα να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την απόκτηση του από τους Πειραιώτες και επίσημα.

Φυσικά για να πραγματοποιεί το ταξίδι ο 27χρονος κυνηγός, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Μπενφίκα, όσον αφορά τους όρους της μεταγραφής του παίκτη και την Παρασκευή είναι το πλέον πιθανό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Χάρα στους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ