ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eπίθεση από Θεοδωρίδη σε Βασιλάκη

Eπίθεση από Θεοδωρίδη σε Βασιλάκη
INTIME SPORTS

Επίθεση στον Περικλή Βασιλάκη έκανε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, άσκησε σκληρή κριτική στον τηλεκριτικό του ΣΚΑΪ και πρώην διαιτητή Περικλή Βασιλάκη, με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου και την κριτική του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Περικλής Βασιλάκης θεωρεί ότι έγινε πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής στην ανατροπή του Μέγερι στον Λιλά. Η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη:

" Ο κ. Βασιλάκης είδε ένα πέναλτι- φάντασμα που δεν το είδε κανένας άλλο. Ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ, ούτε ο προπονητής του Άγγελος Αναστασσιάδης. Με αυτά που λέει πυροδοτεί το ποδόσφαιρο. Παράλληλη ζήτησε από τους διαιτητές να προσέχουν τους παίκτες γιατί άφησε να εννοηθεί ότι είναι λεπτεπίλεπτος παίκτης και τέτοια πράγματα. Ούτε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού να ήταν ο κ. Βασιλάκης και να τα έλεγε αυτά τα πράγματα.

Το μόνο που έχω να του υπενθυμίσω, ένα ματς που διαιτήτευε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, που δεν έδωσε τρία πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού και ο Βουλινός, τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είχε βάλει τη φωτογραφία του στα αποδυτήρια της Τούμπας για δυο χρόνια και από κάτω είχε μια... ωραία λεζάντα. Δεν θα σας πω ακριβώς τι έγραφε. Ας ψάξετε να τα μάθετε.

Ας αφήσει ο κ. Βασιλάκης όλα τα άλλα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία γιατί κάνει κακό και στους νέους διαιτητές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ