ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Μανιάτη στο Ρέντη!

Επιστροφή Μανιάτη στο Ρέντη!
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το νέο πρόβλημα που του προέκυψε την περασμένη εβδομάδα.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μανιάτης χτύπησε στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (17/8), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικοί. Έκαναν λόγο για έναν ερεθισμό και τίποτα περισσότερο.

Να λοιπόν που μία εβδομάδα αργότερα, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Όχι σε φουλ ρυθμό όμως. Δεν θέλουν να τον πιέζουν και πολύ στο Ρέντη. Όμως, είναι ένα σημαντικό βήμα το γεγονός ότι στην προπόνηση της Τρίτης (25/8) φώναξε «παρών». Αυτό δεν σημαίνει για παράδειγμα ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία το Σάββατο (29/8).

Στα θετικά επίσης για τον Σίλβα το ότι οι Σαλίνο, Πουλίδο και Τσόρι προπονήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για τον Λεβαδειακό.

Κατά τ’ άλλα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, με μεγάλη ένταση, ασκήσεις τακτικής (αμυντική και επιθετική συμπεριφορά σε κανονική ροή αγώνα και όχι στημένες φάσεις), καθώς και «διπλό», με τρία τέρματα. Στόχος η άμεση προσαρμογή της άμυνας στην εστία που «κινδύνευε» από την επίθεση, αλλά και η γρήγορη και σωστή μεταφορά του παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους.

Το πρωί της Τετάρτης (26/8) η προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ