ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος
INTIME SPORTS

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επιστρέφει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά ως Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών της ομάδας. Διαβάστε τι έχει πετύχει με τους Πειραιώτες και πως οι "ερυθρόλευκοι" αναβαθμίζουν τα τμήματα υποδομής τους.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ο Γρηγόρης Γεωργάτος επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα που εδραιώθηκε, αγαπήθηκε και αγάπησε. Φυσικά δεν γυρίζει ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα προσφέρει απ' άλλο πόστο τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από τον Γρηγόρη Γεωργάτο".

Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος Γρηγόρης ή "Γκεό" της ερυθρόλευκης εξέδρας, γυρίζει σε γνωστά λημέρια και θα είναι ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πιστεύουν και ποντάρουν πολλά στα νέα παιδιά και στα τμήματα υποδομής, δίνοντας συνεχώς μεγάλο βάρος και αρκετά χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που ο Γρηγόρης Γεωργάτος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Πειραϊκή ομάδα, ήταν στις 13 Μαΐου του 2007, όταν και έδωσε την τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση στο Ιωνικός-Ολυμπιακός (3-5).

Ο 41χρονος Πειραιώτης, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού 9 σεζόν (οι δύο ήταν μισές) και κατέκτησε επτά πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Ήταν μάλιστα ο πρώτος αρχηγός των "ερυθρολεύκων" που πάτησε στο νέο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς στην πρεμιέρα με την Καλλιθέα ήταν τραυματίας ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ