ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίπλα στον Ολαϊτάν ο Μαρινάκης

Δίπλα στον Ολαϊτάν ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

O Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τον Μάικλ Ολαϊτάν το μεσημέρι της Τρίτης (4/3) προκειμένου να πληροφορηθεί την κατάσταση υγείας του Νιγηριανού και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον παίκτη.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν νοσηλεύεται στο Metropolitan από το βράδυ της Κυριακής (2/3), καθώς κατέρρευσε κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" εξαιτίας λιποθυμικού επεισοδίου.

Ο Νιγηριανός υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις, σαφής διάγνωση δεν υπάρχει καθώς πρέπει να γίνουν ακόμη κάποια τεστ, ωστόσο το πρόβλημα του προκλήθηκε από μια αρρυθμία της καρδιάς που προήλθε από ιογενή μυοκαρδίτιδα εξαιτίας ίωσης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/3) τον 21χρονο άσο προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία της υγείας του παίκτη και να του ευχηθεί καλή ανάρρωση.

Ο Ολαϊτάν ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδειξε ανυπόμονος για την άμεση επάνοδο του στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων". Ο Νιγηριανός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/3), ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προγραμματίσει να βρεθεί στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου πιθανότατα θα είχε μια κουβέντα με τον Μίτσελ σχετικά με θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ