ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο ευχαριστώ Ολυμπιακού για το στεφάνι των οπαδών του ΠΑΟΚ

Επίσημο ευχαριστώ Ολυμπιακού για το στεφάνι των οπαδών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στην κυριακάτικη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο ντέρμπι της Τούμπας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν αυτούς του "Δικεφάλου" για το στεφάνι του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού που εστάλη στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους φίλους των Πειραιωτών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (5/2) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, στην οποία έδωσαν το παρών όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν σε αυτή ήταν και το στεφάνι που έστειλε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού στο μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα 21 θύματα της Θύρας 7.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα ο Σάββας Θεοδωρίδης, ευχαρίστησαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ γι' αυτή την κίνηση, ενώ στάθηκαν και στα μηνύματα που υπάρχουν πως κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει σεβασμός στους φίλους των Πειραιωτών που έφυγαν από την ζωή το 1981.

Κατά τα άλλα, στην σύσκεψη ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε έξτρα μέτρα (ήταν λογικά και καθόλου παράλογα), ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από την φιλοξενία του πρώτου γύρου και θα επιχειρήσει να την ανταποδώσει και θα τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ