ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Ισπανοί για Καμενί

Επιμένουν οι Ισπανοί για Καμενί
Καμενί

Ο Κάρλος Καμενί βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς, όμως δεν αποτελεί εύκολη επιλογή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως άσχετα με την αποχώρηση ή όχι του Φράνκο Κοστάνσο, θα αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας.

Όπως είναι λογικό από τότε τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με το όνομα του Κάρλος Καμενί να μας απασχολεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Εσπανιόλ και είναι χαρακτηριστικό πως φέτος δεν έχει ούτε μία συμμετοχή, ενώ τις προηγούμενες πέντε μετρούσε τουλάχιστον 30!

Παρόλα αυτά ο άσος της Εσπανιόλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και η ισπανική ομάδα δεν έχει σκοπό να τον ξεπουλήσει. Μάλιστα το γεγονός πως έχει κοινοτικό διαβατήριο κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική.

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα και την Ισπανία πάντως επιμένουν πως στις αρχές Γενάρη θα γίνουν οι οριστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εσπανιόλ, κι αν όλα πάνε καλά ίσως έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως δεν αποκλείεται και το σενάριο να έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και ρήτρα για το καλοκαίρι, μία πρακτική που ακολουθούν στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ