ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιλέγει Γκαργκάνο ο Βαλβέρδε

Επιλέγει Γκαργκάνο ο Βαλβέρδε

Από τους υποψήφιος αμυντικούς χαφ ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταλήγει στον Γκαργκάνο. Διαβάστε τους λόγους. (video)

Το όνομα του Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα ονόματα των υποψηφίων αμυντικών χαφ που έχει στα χέρια του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Ουρυγουανός μέσος έχει όλα τα στοιχεία τα οποία θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί γρήγορα στο σύνολο που έχει δημιουργήσει.

Ο Γκαργκάνο είναι γρήγορος, δυνατός, αποδίδει καλά υπό πίεση, ενώ στον επιθετικό τομέα αρέσκεται να παίζει την μπάλα κάθετα, στοιχεία που ικανοποιούν τον Βαλβέρδε.

Αντίθετα ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν δείχνει ιδιαίτερα "ζεστός" για τις περιπτώσεις των Ντιαρά και Ανάν. Είναι γνωστό ότι αποφεύγει να συνεργάζεται με Αφρικανούς διότι τους θεωρεί ...απείθαρχους στο παιχνίδι τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και το Κόπα Άφρικα που στερεί τους παίκτες για περίπου 2 μήνες εν μέσω πλήρους αγωνιστικής δράσης.

Σχετικά με τους Τισόνε και Γεμπντά, δεν είναι οι κλασικοί ανασταλτικοί μέσοι και αυτό προβληματίζει τον Ισπανό προπονητή που θέλει έναν καθαρό "κόφτη" για την ερυθρόλευκη του μηχανή.

Όσον αφορά τον δεύτερο αμυντικό χαφ που θα αποκτηθεί, όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι κοντά στο να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ