ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Αμπντούν, στο νοσοκομείο ο Κάρολ

Επέστρεψε ο Αμπντούν, στο νοσοκομείο ο Κάρολ
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν πήρε για πρώτη φορά μέρος σε προπόνηση του Ολυμπιακού μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, όμως απείχε από αυτήν ο Ρόι Κάρολ λόγω εισαγωγής του σε νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν ένα ευχάριστο νέο στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, προτελευταία πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς σε αυτήν συμμετείχε κανονικά ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός άσος είχε απουσιάσει το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού, όμως επέστρεψε και έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, θέτοντας υποψηφιότητα για το ματς στη Βοιωτία.

Πέρα όμως από την θετική εξέλιξη με τον Αμπντούν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους με δύο ξαφνικά προβλήματα.

Το είναι είναι η εισαγωγή του Ρόι Κάρολ το πρωί της Πέμπτηςστο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος, όπου του χορηγήθηκε θεραπεία. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Παράλληλα, με ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντρίσα Ντιακιτέ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε θεραπεία, οι Αριέλ Ιμπαγάσα (έκανε και θεραπεία), Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Δημήτρης Σιόβας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ανδρέας Τάτος και ο Ράφικ Τζεμπούρ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν δίχως προβλήματα.

Το βάρος σε τακτική και στημένα

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν όλο το βάρος στην τακτική. Αμέσως μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που έκαναν στο γήπεδο, έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Οι ομάδες άλλαξαν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες για τον τρόπο παιχνιδιού, το πρεσάρισμα, την ανάπτυξη και τις τελικές προσπάθειες.

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στις στημένες φάσεις, στη μία εστία και με τους τερματοφύλακες να εναλλάσσονται. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε οδηγίες για την αμυντική, αλλά και επιθετική λειτουργία σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (11/1), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν, το πρωί, στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ