ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι"

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη (28/12) στο Ρέντη και άρχισαν την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο. Επίσκεψη την Πέμπτη (29/12) στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την άδεια που είχαν για τα Χριστούγεννα, επέστρεψαν την Τετάρτη (28/12) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και άρχισαν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο.

Τα νέα από την προπόνηση που έγινε το απόγευμα, ήταν ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Φέισα ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης (29/12, 10.30), ενώ την ίδια ώρα θα γυμναστούν τόσο την Παρασκευή (30/12), όσο και το Σάββατο (31/12). Την Κυριακή, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριότητας και του ρόλου που έχει ο Ολυμπιακός, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επισκεφθούν την Πέμπτη το μεσημέρι (29/12, 13.30), το νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία" και θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους του.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης" έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επίσκεψη και τη δωρεά που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα, στο πλαίσιο της παρουσίας της ομάδας στην Κατερίνη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης" αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για το ενδιαφέρον σας για τα άτομα με αναπηρία, καθώς και για τη δωρεά σας.

Είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε τους πολίτες και τους φορείς αρωγούς στο δύσκολο επί τριάντα και πλέον χρόνια έργο μας, προκειμένου τα άτομα με αναπηρίες να έχουν ισότιμη αντιμετώπιση στο κοινωνικό σύνολο.

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων σας ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία, καθώς και πολλές-πολλές ΝΙΚΕΣ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ