ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επειγόντως ανάσες στον Ολυμπιακό

Επειγόντως ανάσες στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετοί παίκτες έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί τον τελευταίο καιρό και αναμένονται αρκετές αναγκαστικές αλλαγές κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή (18/9).

Ένα 90λεπτο την Κυριακή με την Βέροια, άλλο ένα με την Γιουνγκ Μπόις στο πλαστικό τερέν του “Stade de Suisse”της Βέρνης σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Oλόγος για τον Εστεμπάν Καμπιάσο. Υποτίθεται επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να μην παίζει ανά τέσσερις μέρες και μάλιστα 90λεπτα, αλλά έτσι όπως τα έκαναν... μούσκεμα οι “ερυθρόλευκοι” ο Μπέντο θέλει τουλάχιστον σε αυτή τη φάση να τον βγάλει μπροστά!

Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν από την Βέρνη τα ξημερώματα και ξαναφτιάχνουν βαλίτσες για να ταξιδέψουν άμεσα για Θεσσαλονίκη, αφού την Κυριακή (18/9) ακολουθεί ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο.

Αναγκαστικά ο Πάουλο Μπέντο θα προχωρήσει σε αλλαγές. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά, γιατί αν δεν το πράξει τώρα, είναι πολύ πιθανό να χάσει κάποιους από τους βασικούς που έχει στο μυαλό του. Ένας από αυτούς είναι ο Καμπιάσο που λογικά θα πάρει ανάσες με τον Ηρακλή και θα παραχωρήσει τη θέση του στον Αντρέ Μαρτίνς.

Είναι ένα θέμα επίσης τι θα γίνει με τον Μάρκο Μάριν που έδειξε ότι δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 60 λεπτά. Ήδη έχει παίξει δύο “κολλητά” 60λεπτά και ζήτησε αλλαγή. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι θέλει δύο-τρία ματς ακόμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να μην τον δούμε στη Θεσσαλονίκη να παίρνει φανέλα βασικού.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τους Σεμπά – Ελιουνούσι που επίσης “έγραψαν” τα δικά τους χιλιόμετρα το προηγούμενο τετραήμερο. Ο Πάρντο απόλαυσε το ματς της Βέρνης από την τηλεόραση και δεν αποκλείεται να τον δούμε κόντρα στον Ηρακλή.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (17/9). Από τη στιγμή που ο Μπέντο σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, είναι υποχρεωμένος να δοκιμάσει κάποια πράγματα παραμονή του ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ