ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επανήλθε για Μασάντο η Λοκομοτίβ"

"Επανήλθε για Μασάντο η Λοκομοτίβ"
INTIME SPORTS

Ο Τύπος της Πορτογαλίας υποστηρίζει πως η Λοκομοτίβ Μόσχας επανήλθε για την αγορά του Πάολο Μασάντο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο ρωσικός σύλλογος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Πορτογάλο μέσο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην παραχωρήσουν τον παίκτη. Σύμφωνα με την "www.recoerd.xl.pt", η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει επανέλθει για τον Πάουλο Μασάντο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

" Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, η Λοκομοτίβ Μόσχας δείχνει πως επανέρχεται για την περίπτωση του Πάουλο Μασάντο. Οι Ρώσοι είχαν προχωρήσει σε επαφές για τον μέσο του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο και η Record γνωρίζει πως το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε.

Η Λοκομοτίβ έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες. Με συμβόλαιο έως το 2015, η απόφαση για την παραχώρηση του Πορτογάλου εναπόκειται καθαρά στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ