ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Κάλστρομ

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Κάλστρομ
Κάλστρομ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έχει μπει και πάλι ο Κιμ Κάλστρομ σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην Τουρκία στέλνουν τον Μήτρογλου οι γείτονες και όπως όλα δείχνουν ο Αμαλφιτανό οδεύει προς τη Μαρσέιγ.

Χωρίς σημαντικές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού ότι νεότερο είναι να συμβεί θα συμβεί μετά το ραντεβού ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη, Ερνέστο Βαλβέρδε και Εντουάρδο Μαθία.

Οι τρεις άνδρες θα τα πουν για τελευταία φορά μέσα στην εβδομάδα με σκοπό να προχωρήσουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά δημοσιεύματα από Ελλάδα και εξωτερικό εμπλέκουν τους ερυθρόλευκους σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, τα οποία έχουν κάποια βάση και αναμένεται να μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Το όνομα του Κιμ Κάλστρομ λοιπόν επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα αυτή τη φορά γίνεται λόγος για προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θέλει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού με τον διεθνή Σουηδό μέσο.

Η κατάσταση γνωστή. Το συμβόλαιο του 28χρονο άσου δεν τελειώνει φέτος και αν είναι να παραχωρηθεί θα χρειαστεί ένα ποσό τουλάχιστον 2,5-3 εκ. ευρώ.

Εσκισεχίρσπορ καλεί Μήτρογλου

Πάμε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και συγκεκριμένα στην Τουρκία, με τους γείτονες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Εσκισεχίρσπορ για τον Κώστα Μήτρογλου. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τον Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, οπότε δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το πάρουμε στα σοβαρά.

Εκείνο που μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά όμως είναι την είδηση της προφορικής συμφωνίας της Μαρσέιγ με τον Αμαλφιτανό. Ο 27χρονος μέσος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την γαλλική ομάδα, που ψάχνει φθηνές και ποιοτικές λύσεις. Να θυμίσουμε ότι ο Αμαλφιτανό είναι ελεύθερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ