ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έπαιξε ο Μανιάτης με την Κ19

Έπαιξε ο Μανιάτης με την Κ19
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο αρχηγός έδωσε το "παρών" στο προπονητικό φιλικό του Ολυμπιακού με τους πιτσιρικάδες. Τελικό σκορ 2-0 υπέρ της επαγγελματικής ομάδας, με δύο γκολ του Φινμπόγκασον.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/1) περιελάμβανε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ένα προπονητικό φιλικό με την Κ19.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να γίνει ένα παιχνίδι με τους πιτσιρικάδες για να δώσει χρόνο στις λεγόμενες "ρεζέρβες", αλλά και να δει κάποια από τα "αστεράκια" της ακαδημίας.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Γιάννης Μανιάτης έπαιξε κανονικά και έδειξε ότι είναι μια χαρά από ιατρικής πλευράς. Άλλωστε εδώ και πολύ καιρό κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα. Βεβαίως, είναι εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Από εκεί και πέρα, είναι και γνωστό ότι ο αρχηγός είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Οπότε, παρότι είχε την ευκαιρία να παίξει σε αυτό το οικογενειακό φιλικό, δεν σημαίνει κιόλας ότι υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Για την ιστορία το ματς τελείωσε με σκορ 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Φινμπόγκασον. Ο Σίλβα επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Χουτεσιώτη, Μανιάτη, Βούρο, Αυλωνίτη, Τσιμίκα, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Κολοβό, Πάρντο, Σεμπά και Φινμπόγκασον.

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (4/1) ο Πουλίδο φούλαρε για τα καλά, ανέβασε τους ρυθμούς και υποτίθεται ότι αν υπολογιζόταν από τον Σίλβα για τον β’ γύρο, θα ήταν και διαθέσιμος για τον Λεβαδειακό.

Όμως, αυτό που περιμένουν στην ΠΑΕ για τον Μεξικανό, δεν είναι τίποτε άλλο από μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και δη του MLS (Red Bulls) που φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Ο δε Μπουχαλάκης από την πλευρά του συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και λογικά από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει να μπαίνει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ