ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαφή με Παπασταθόπουλο

Επαφή με Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένονται οι πρώτες συζητήσεις με την Μίλαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, ο Ολυμπιακός θα έχει την πρώτη διερευνητική επαφή με τους "ροσονέρι" ώστε να τσεκάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, ποιες είναι οι προθέσεις των Ιταλών για τον διεθνή αμυντικό.

Αυτή την επαφή θα την κάνει ο τεχνικός της διεθυντής Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Μίλαν.

Η Μίλαν έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Παπασταθόπουλος θα δοθεί δανεικός χωρίς να έχει γίνει σαφές αν θα του βάλει οψιόν. Η Βέρντερ είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό παρότι του χρόνου δεν θα αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η υπόθεση του Παπασταθόπουλου παραμένει δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του "Πάπα" και το υπόλοιπο θα το κάνει η Μίλαν.

Η Μίλαν συζητάει μόνο για τον δανεισμό του γεγονός που δείχνει ότι πιστεύει σε αυτόν, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παπασταθόπουλος έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα για τον Ολυμπιακό ενώ ο παίκτης καλύπτει τις απαιτήσεις του Βαλβέρδε αλλά και της διοίκησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ