ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαφές με Γαλατάσαραϊ και Αμραμπάτ

Επαφές με Γαλατάσαραϊ και Αμραμπάτ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Γαλατάσαραϊ και τον Αμραμπάτ, προκειμένου να διαπραγματευθεί την απόκτηση του Μαροκινού διεθνή εξτρέμ.

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εξακολουθεί να "δουλεύει" ο Ολυμπιακός. Μπορεί το κύμα των εξελίξεων να έχει δρομολογηθεί για την επόμενη εβδομάδα ουσιαστικά, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους Πειραιώτες να έχουν επαφές με συλλόγους και ποδοσφαιριστές ανιχνεύοντας αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει συνεχής επαφές με την Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Νορντίν Αμραμπάτ, ενώ συζητά και με τον εκπρόσωπο του Μαροκινού διεθνή άσου, προκειμένου να διαπιστώσει τι περιθώρια υπάρχουν για να επιτευχθεί συμφωνία.

Πολωνοί και Τούρκοι έγραφαν ξανά την Πέμπτη (22/5) για συμφωνία των τριών πλευρών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους "ερυθρόλευκους". Όμως διαπραγματεύσεις υπάρχουν, τόσο με την Γαλατά όσο και με τον παίκτη.

Μένει να φανεί αν θα έχουν και ευτυχή κατάληξη ή ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις που υπάρχουν στην λίστα του.

Ικανοποίηση για τις δηλώσεις Φινμπόγκασον

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Του αρχισκόρερ της Χέρενφεν με 53 συνολικά γκολ την τελευταία διετία στην Ολλανδία. Ο Ισλανδός επιθετικός έχει μπει στο μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων (σε Γερμανία και Αγγλία κυρίως), ωστόσο οι Πειραιώτες θα κάνουν την δική τους προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό άκουσαν με ικανοποίηση τις δηλώσεις του 25χρονου φορ, ο οποίος δήλωσε πως φεύγει από την Χέρενφεν και ανυπομονεί να αγωνιστεί σε ομάδα που την νέα σεζόν θα βρίσκεται σίγουρα στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ