ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονη δυσαρέσκεια για Βάτσιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στον Αστέρα και με το οποίο προηγήθηκαν οι Αρκάδες στο Φάληρο, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα στο Φάληρο για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League, και οι Αρκάδες έκλεισαν προηγούμενοι το ημίχρονο, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάσα.

Η απόφαση του Βάτσιου να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών στην φάση του 27ου λεπτού προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος πράγματι πρόλαβε την έξοδο του Λεάλι, επιχείρησε να πλασάρει και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον Ιταλό γκολκίπερ και βρέθηκε στο έδαφος.

Από τα ριπλέι φαίνεται πως ο Λεάλι δεν κάνει καμία κίνηση προς τον Μάσα, την στιγμή μάλιστα που η τροχιά της μπάλας είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.

Εκτός από την φάση του πέναλτι, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είχαν έντονα παράπονα από το γεγονός ότι ο Βάτσιος έδειξε ελαστικότητα στον πειθαρχικό τομέα, έπειτα από σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων.

Αντίθετα κιτρίνισε παίκτες του Ολυμπιακού με ευκολία, σε συνηθισμένες φάσεις. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Τσουκαλά εντός περιοχής.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρέ - καρέ η φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Μάσα στο Ολυμπιακός - Αστέρας
Καιρός στα γήπεδα: Στην "κατάψυξη" η 2η αγωνιστική της Super League!
Κάτι φαίνεται να έχει βρει ο Ολυμπιακός για αριστερά!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ