STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καιρός στα γήπεδα: Η νεότερη ενημέρωση ενόψει της 2ης αγωνιστικής

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ-ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / ATROMITOS-PANATHINAIKOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ-ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / ATROMITOS-PANATHINAIKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κίνδυνος αναβολής σε αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Super League παραμένει με βάση την τελευταία ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες. Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σε όλα τα γήπεδα την ώρα των παιχνιδιών, το προσεχές τριήμερο.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έχει αρχίσει να "χτυπάει" την Ελλάδα από τα βόρεια και αναμένεται να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κύριο χαρακτηριστικό της οι θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, ενώ δεν είναι λίγες οι περιοχές στις οποίες προβλέπεται χιονόπτωση.

Στα δικά μας, τα αθλητικά, παραμένουν ερωτηματικά δίπλα στα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για την 2η αγωνιστική, το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου. Όπως θα δείτε παρακάτω, στην πρόγνωση του deltiokairou.gr για κάθε γήπεδο στα οποία θα παιχθεί (;) ποδόσφαιρο, υπάρχουν θερμοκρασίες όπως στην Τρίπολη με -5°C και χιονόπτωση την ώρα του αγώνα Αστέρας-ΑΕΚ.

Ελαφριά χιονόπτωση είναι και η πρόβλεψη- αυτή την ώρα -για το Βέροια-Ηρακλής, ενώ "άσπρο" μπορεί να είναι το σκηνικό και στο Παναθηναϊκός-Κέρκυρα τη Δευτέρα! Όσον αφορά το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα χιονιά αλλά... "κατάψυξης" καθώς η πρόβλεψη είναι για τους -8°C!

Θυμίζουμε ότι όποιο ματς αναβληθεί, θα πρέπει να διεξαχθεί την ίδια ώρα την επόμενη ημέρα. Κανείς όμως δεν ξέρει αν μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια την επόμενη ημέρα, ενώ το πρόβλημα εντείνεται λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Ιανουαρίου. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Super Leauge παίζουν και στο Κύπελλο, έτσι ΔΕΝ υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία στον μήνα!

Για να αρχίσει όμως ο δεύτερος γύρος, πρέπει πρώτα να τελειώσει ο πρώτος. Συνεπώς θα πρέπει το ήδη καταρτισμένο πρόγραμμα του Γενάρη, να πάει πίσω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ

Σάββατο 7/1

15.00 Ατρόμητος - Λεβαδειακός 3°C Αραιή συννεφιά

17.15 Βέροια - Ηρακλής -7°C Ελαφριά χιονόπτωση

19.30 Αστέρας - ΑΕΚ -5°C Χιονόπτωση

Κυριακή 8/1

15.00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα -3°C Αραιή συννεφιά

17.15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1°C Αίθριος

17.15 Πλατανιάς - ΑΕΛ 4°C Ασθενής βροχή

19.30 Ξάνθη - Ολυμπιακός -8°C Συννεφιά

Δευτέρα 9/1

19.30 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 1°C Χιονόπτωση

Πρόβλημα και στη Football League

"Πονοκέφαλος" και για τη δεύτερη κατηγορία που ήδη έχει πάει πολύ πίσω. Το Σάββατο διεξάγονται οι αγώνες Λαμία-Αγροτικός Αστέρας και Τρίκαλα-Καρδίτσα, ενώ την Κυριακή Απόλλων-Αχαρναϊκός, Καλλονή-Κισσαμικός, Ελευσίνα-Αιγινιακός, Χανιά-Σπάρτη, Πανθρακικός-Καλλιθέα, ΟΦΗ-Σέρρες και Άρης-Παναιγιάλειος.

Αναβολές πιθανός να υπάρξουν και σε παιχνίδια για την Γ' Εθνική που έχει δράση την Κυριακή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ