ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν τον νέο "Ράφα Μάρκες" στο Λιμάνι

Στέλνουν τον νέο "Ράφα Μάρκες" στο Λιμάνι

Μεξικάνικο δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Μοντερέι, Χιράμ Μιέρ, γνωστού και ως "νέου Ράφα Μάρκες".

Το Μεξικό του πάει πολύ... Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σε ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά ποδοσφαιριστή της χώρας του

Μετά τον Γκιγέρμο Οτσόα, που απασχολεί εδώ και αρκετό διάστημα το ρεπορτάζ των Πειραιωτών για τη θέση του τερματοφύλακα, η ηλεκτρονική έκδοση της "Diario" αποκαλύπτει ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον 21χρονο στόπερ της Μοντερέι, Χιράμ Μιέρ.

" Ο Μιέρ είναι ένας παίκτης με τεράστιο μέλλον και έχει την ποιότητα να κάνει την καριέρα του Ράφα Μάρκες στην Ευρώπη. Έχει μόλις ένα χρόνο που έχει ντεμπουτάρει στη Μοντερέι και με τον τρόπο που παίζει δείχνει να είναι πολύ περισσότερα χρόνια στην ομάδα", τονίζεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Ωστόσο ο "νέος Ράφα Μάρκες", όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του, δεν απασχολεί μόνο την ελληνική ομάδα, καθώς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Μεξικανός άσος βρίσκεται στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ ομάδων όπως των Αϊντχόφεν, Τβέντε, Άγιαξ, Τότεναμ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ