ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μολό

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μολό

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, Γιοάν Μολό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν από τη Νανσί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, και συγκεκριμένα της mercato365 , ο Ολυμπιακός έχει στην μεταγραφική του λίστα τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό, Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος ανήκει στη Νανσί, αλλά αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μαρσέιγ, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Μονακό (2008-2011), παίζοντας ως δανεικός σε Καέν (2010-2011) και Γρανάδα (2011-2012) προηγουμένως. Υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της Γαλλίας (Κ-19 και Κ-21) και μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στα άκρα της επίθεσης και στις δύο πλευρές.

Το γαλλικό δημοσίευμα γράφει συγκεκριμένα πως: " ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιοάν Μολό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός, δίχως οψιόν αγοράς, στη Σεντ Ετιέν από τη Νανσί.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 με τη Νανσί.

Για τον παίκτη, πάντως, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως οι Φούλαμ, Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον. Η τιμή εκκίνησης για τη μεταγραφή του Γιοάν Μολό ξεκινά από τα 6.000.000 ευρώ", αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ