ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει και... πιάνει δουλειά ο Μαρινάκης

Επιστρέφει και... πιάνει δουλειά ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ξεκινάει ουσιαστικά από την εβδομάδα που έρχεται, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συνάντηση με τους Μίτσελ και Χουάνχο Λορένθο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους Γιάννη Βρέντζο και Μίτσελ Γκονθάλεθ παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου (25/5) τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ και πλέον αναμένεται η επιστροφή του στην Ελλάδα για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τόσο με τον Ισπανό τεχνικό όσο και με τον Χουάνχο Λορένθο και θα συζητήσουν όλες τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά για τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες στον "αέρα", όπως οι Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Κάρολ, Πίνο, Σουμπίνιο, Ντιακιτέ και αρκετοί ακόμη, ενώ οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα έρθουν στην ομάδα και θα την ανεβάσουν ποιοτικά.

Στην ατζέντα των Μίτσελ και Λορένθο βρίσκονται κάμποσοι παίκτες από την Ισπανία, όπως οι Πέδρο Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν, Γκρανέρο, Ίλιε Σάντσεθ, Τζόναθαν Ντος Σάντος και 2-3 περιπτώσεις τερματοφυλάκων, ενώ στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την γαλλική αγορά.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις παραμονές, η τελική απόφαση ανήκει στον Μίτσελ που αναμένεται σιγά-σιγά να κάνει τις εισηγήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στου Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ