ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον από Έβερτον για Μέγκιερι

Ενδιαφέρον από Έβερτον για Μέγκιερι
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Μπάλαζ Μέγκιερι μίλησε για ενδιαφέρον από Αγγλία και Γερμανία για τον πελάτη του. Φήμες για Ντρόμπνι και Καμερουνέζο επιθετικό.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπάλαζ Μέγκιερι από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι άφησε ο μάνατζερ του με δηλώσεις που έκανε στην Ουγγαρία.

Ο Χρούτκα τόνισε πως για τον 23άχρονο άσο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον τόσο από την Έβερτον όσο και από γερμανικές και ισπανικές ομάδες

"Είναι γνωστό το ενδιαφέρον από την Έβερτον και την Σάλκε, όμως και για ισπανικούς συλλόγους. Η Έβερτον μάλιστα έκανε πρόταση το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό η οποία απορρίφθηκε, καθώς ο Μπάλαζ θεώρησε πως είναι καλύτερο γι αυτόν να μείνει στην Ελλάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο ξεκίνημα της περιόδου δεν έπαιζε, όμως τώρα, ευτυχώς γι αυτόν, αγωνίζεται ξανά βασικός και μάλιστα έχει την ευκαιρία να διακριθεί στο ματς με την Εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάντως υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ".

Ο Ντρόμπνι και ο Αμπουμπακάρ

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται να "δέσουν" με αυτές του μάνατζερ του Ντρόμπνι, ο οποίος έκανε λόγο για ενδιαφέρον ομάδας από την Ελλάδα που θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα οι Τσέχοι στο κόλπο έβαλαν εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τέλος να πούμε πως γαλλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του 21άχρονου Καμερουνέζου φορ Βινσέν Αμπουμπακάρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Βαλενσιέν.

Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό τον βλέπουν ως μία εξαιρετική λύση για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Θέλει ο Ολυμπιακό ο Μίτσελ αλλά από το καλοκαίρι, "Συγγνώμη" από Πίνο στην προπόνηση, Δικαιώθηκε ο Γκαλέτι και παίρνει 1.500.000$, Στην αποστολή ο Αβραάμ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ