ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει ο Ολυμπιακό ο Μίτσελ αλλά από το καλοκαίρι

Θέλει ο Ολυμπιακό ο Μίτσελ αλλά από το καλοκαίρι

Η "Αs" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Μίτσελ απάντησε στον Ολυμπιακό ότι θέλει να αναλάβει τους "ερυθρόλευκους" από τον Ιούνιο. Ποιο ποσό ζήτησε ως ετήσια αμοιβή.

Με δημοσίευμα της η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα, "As" , αναφέρει πως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού (πιθανότατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος), είχε συνάντηση με τον προπονητή, Μίτσελ, συζητώντας μαζί το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, θέλει να έρθει στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτό επιθυμεί να γίνει το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν και όχι τώρα.

"Το απόγευμα της Τρίτης, ο Μίτσελ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ολυμπιακού που τον θέλουν άμεσα για αντικαταστάτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ωστόσο ο Ισπανός ζήτησε συγκεκριμένες εγγυήσεις για να αναλάβει την ομάδα ενώ προτιμά να ξεκινήσει τη συνεργασία το καλοκαίρι. Το ποσό που θέλει είναι 1.3 εκατομ. ετησίως.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν ο Έμερι που πήγε όμως στη Σεβίλλη. Αν ο Μίτσελ αρνηθεί, οι Ολτρα και Μανθάνο είναι οι εναλλακτικές λύσεις", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ