ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρον των Γουότφορντ και Χαλ για Ελαμπντελαουί"

"Ενδιαφέρον των Γουότφορντ και Χαλ για Ελαμπντελαουί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Sun" αναφέρει πως η Γουότφορντ, αλλά κι η Χαλ του Μάρκο Σίλβα ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αγγλική μονομαχία για χάρη του Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Sun". Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Γουότφορντ και η Χαλ Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα πάει ένα βήμα παρακάτω τη συζήτηση, αφού υποστηρίζει πως η Γούοτφορντ ήλπιζε να κάνει "δικό" της τον αμυντικό του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα έναντι 5.800.000 ευρώ, αλλά η "σφήνα" της Χαλ αλλάζει τα δεδομένα.

"Ενδιαφέρον των Γουότφορντ και Χαλ για Ελαμπντελαουί"

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χαλ απ' τον Μάρκο Σίλβα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής, αφού όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στις "τίγρεις". Παράλληλα, γίνεται μία παρουσίαση της καριέρας του 25χρονου άσου, ο οποίος είναι γνωστός στο αγγλικό κοινό λόγω του περάσματός του απ' τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, το "ESPN" αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων" βλέπει στο πρόσωπό του Ελαμπντελαουί τον ιδανικότερο ποδοσφαιριστή για να καλύψει το πρόβλημα που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, έκανε λόγο για ενδιαφέρον και των Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ για την απόκτησή του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο στόχαστρο του Σίλβα ο Ελαμπντελαουί!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ