ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενα βήμα από τη Νότιγχαμ ο Mαρινάκης"

"Ενα βήμα από τη Νότιγχαμ ο Mαρινάκης"
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοένα και πληθαίνουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, που αποκαλύπτουν την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτή τη φορά, η Nottingham Post, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα από την ιδιοκτησία του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: "Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία, που θα τον καταστήσει βασικό μέτοχο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Γίνεται κατανοητό ότι ο Έλληνας πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Fawaz Al Hasawi (πρόεδρος της Ν.Φ.), ώστε να αποκτήσει το 80% του συλλόγου.

Το πιο σημαντικό εμπόδιο είναι η έγκριση της συμφωνίας από την Football League - το ζήτημα έχει συζητηθεί σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου τις τελευταίες ημέρες.

Για να ολοκληρωθεί η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να περάσει το τεστ των ιδιοκτητών και διευθυντών της Λίγκας. Αλλά το γεγονός ότι η διαδικασία έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να συζητείται σε επίπεδο Football League, αποδεικνύει ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της".

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός διέψευσε το συγκεκριμένο θέμα. Παρόλα αυτά, οι Αγγλοι το επαναφέρουν και το προχωρούν πολύ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ