ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμπειρος στον πάγκο του Ολυμπιακού

Έμπειρος στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι "κλεισμένος", η ανακοίνωση θα έρθει σύντομα, ενώ πρόκειται για τεχνικό έμπειρο με δυνατό βιογραφικό, που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου. Αποχαιρέτησε ο Μίτσελ

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και σύμφωνα με τους Πειραιώτες είναι ένας έμπειρος προπονητής με δυνατό βιογραφικό, ο οποίος ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου.

Μπορεί οι Ολλανδοί να γράφουν τις τελευταίες μέρες και να επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θα συνεργαστεί με τον συμπατριώτη τους τεχνικό, Μάρτιν Γιολ, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επισημαίνουν πως αυτό δεν ισχύει, τονίζοντας πως βγάζουν αυτό το λανθασμένο συμπέρασμα επειδή έχει για ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο συνεργάζονται οι Πειραιώτες.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μίτσελ, θα είναι ξένος, όχι από την Ελλάδα και έχει ήδη εντοπιστεί. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του, έχει υπάρξει συμφωνία μαζί του, δεν αποκαλύπτουν ακόμη το όνομα, αλλά θα ανακοινωθεί σύντομα.

"Αντίο" και ανακοίνωση από Μίτσελ

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ πήγε στου Ρέντη και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας, ενώ την Τετάρτη θα βγάλει ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει γενικά τον σύλλογο και τους οπαδούς του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ