ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, υποστήριξε ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίον θα παίξουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 19 Μάρτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ταρίκ Ελιουνούσι να δηλώνει στην κάμερα της NOVA ότι όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα παίξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

"Όλα εξαρτώνται από εμάς, από τον τρόπο που θα παίξουμε. Γνωρίζουμε πώς αγωνίζονται. Αυτό θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν το ευρωπαϊκό. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ντέρμπι και πολλά θετικά πράγματα γίνονται τώρα μέσα στην ομάδα.

Αισθανόμαστε καλά. Το πιο σημαντικό είναι να σκεφθούμε τη δική μας στρατηγική, το σχέδιό μας. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Αν τα κάνουμε αυτά είναι βέβαιο πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα", είπε χαρακτηριστικά ο Ελιουνούσι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ