ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελεύθερος και επίσημα ο Ρομπίνιο

Ελεύθερος και επίσημα ο Ρομπίνιο
© REUTERS

Η Μίλαν την Τετάρτη (13/5) ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Ρομπίνιο, την στιγμή που στη Βραζιλία δεν θεωρούν πλέον εύκολη την απόκτηση του από τη Σάντος. Δεν προκύπτει για την ώρα επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον παίκτη.

"Ο Ρομπίνιο ήταν "ροσονέρο" από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και είχε σημαντική προσφορά σε όρους τερμάτων και εμφανίσεων για την κατάκτηση του 18ου σκουντέτο που κέρδισε η Μίλαν την σεζόν 2010-11, όπως και αυτή του Super Coppa τον Αύγουστο του 2011.

Παρά το γεγονός πως η συνεργασία μεταξύ του συλλόγου και του Βραζιλιάνου ολοκληρώθηκε ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του, δεν ξεχνάμε την ποιοτική προσφορά του Ρομπίνιο στην Μίλαν. Αντίο και καλή τύχη Ρόμπι".

Κάπως έτσι η Μίλαν αποχαιρέτησε τον Ρομπίνιο, ανακοινώνοντας την Τετάρτη (13/5) την λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο διεθνή κυνηγό, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Σάντος.

Και ενώ αρχικά στην Βραζιλία θεωρούσαν πως το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της "Πέισε" συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, πλέον τα δεδομένα μοιάζουν να διαφοροποιούνται. Γεγονός που προκύπτει από τις δεύτερες σκέψεις της πλευράς του Ρομπίνιο και τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν εσχάτως όσον αφορά το θέμα των πληρωμών από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο Ρομπίνιο βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά για την ώρα και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δεν έχει γίνει επίσημη κίνηση από πλευράς "ερυθρολεύκων" για την απόκτηση του 31χρονου κυνηγού.

Κάτι που πάντως δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε Μίλαν και Ρομπίνιο και το νέο καθεστώς προσέγγισης του παίκτη ως free agent.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ