ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός προγράμματος οι Μανιάτης και Αβραάμ

Εκτός προγράμματος οι Μανιάτης και Αβραάμ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (4/4) προφυλάχθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (7/4, 17:15), με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (4/4).

Κανονικά γυμνάστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Μπάλας Μέγκιερι πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις στη μέση.

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν ξεπέρασε πλήρως τις μικροενοχλήσεις (σφίξιμο) που αισθάνεται στον προσαγωγό και προφυλάχθηκε, μένοντας εκτός κανονικού προγράμματος.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ελαφρύ πόνο στο αριστερό του γόνατο και λόγω ενός οιδήματος κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί.

Ενοχλήσεις στη μέση αισθάνθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς και έμεινε εκτός προγράμματος.

Δουλειά στην τακτική

Στο καθαρά προπονητικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν για μία ακόμα ημέρα με εντατικό ρυθμό. Οι Πρωταθλητές έριξαν το βάρος στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη από τον άξονα και τα πλάγια.

Έπειτα, δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της κατοχής, της κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και της πίεσης προς τον αντίπαλο. Ακολούθησε δίτερμα, σε μικρό χώρο, κατά το οποίο οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην αμυντική και επιθετική τους λειτουργία.

Η προπόνηση της Παρασκευής (5/4) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ