ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανονικά ο Ιμπαγάσα

Κανονικά ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε την Τετάρτη (3/4) ο Ιμπαγάσα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Ενοχλήσεις οι Μανιάτης και Μέγκιερι

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον εκτός έδρα αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά (7/4, 17.15).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στην τακτική. Μέσω διτέρματος, οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, ανεβάζοντας "στροφές", ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, παίζοντας και στο δίτερμα.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανιάτης αισθάνθηκε ήπιες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του και προφυλάχθηκε, ενώ την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Επίσης, ο Μπάλας Μέγκιερι ένιωσε ένα τράβηγμα στη μέση, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και προφυλάχθηκε από το υπόλοιπο πρόγραμμα, για να μην ζοριστεί και τραυματιστεί. Την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να μπει ξανά στο πρόγραμμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ