ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Πίνο

Εκτός αποστολής ο Πίνο

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πανθρακικό βρίσκεται ο Πίνο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο Πάμπλο Πίνο.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης τον άφησε εκτός αποστολής καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικά παράπτωμα.

Μάλιστα ο Πίνο ταξίδεψε πίσω στην Αθήνα και σήμερα (27/1) θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ρέντη, με τους υπόλοιπους παίκτες, που έμειναν πίσω.

Τις επόμενες μέρες ο 25χρονος μέσος θα κληθεί από την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας, να δώσει εξηγήσεις για το παράπτωμά του.

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Βασιλείου

Ο Στέλιος Βασιλείου του Λεβαδειακού ενδέχεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός επιθετικός δεν σταματά να σκοράρει (11 γκολ σε 20ματς) και οι Πειραιώτες παρακολουθούν και εξετάζουν όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και μία από αυτές είναι η περίπτωση του Βασιλείου.

Ο Λεβαδειακός έχει πετύχει 16 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 7 είναι του Βασιλείου, ο οποίος έχει σκοράρει 10 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια (σ.σ. μαζί με το Κύπελλο).

Ο Βασιλείου πέρσι είχε 6 γκολ σε 27 αναμετρήσεις, πρόπερσι σκόραρε τρεις φορές σε 24 ματς, το 2009-10 είχε 17 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ το 2008-09 είχε 9 συμμετοχές και ήταν άσφαιρος.

Αμφίβολη η διεξαγωγή του αγώνα

Παραμένει στον... αέρα ο αγώνας με τον Πανθρακικό λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Παρότι, δεν χιονίζει στην πόλη της Κομοτηνής το κρύο είναι τσουχτερό και οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι το χιόνι θα αρχίσει και πάλι να πέφτει από το απόγευμα και μετά, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το έχει "στρώσει" και πάλι την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Οριστική απόφαση αναμένεται να πάρει ο διαιτητής Αμπάρκιολης στην τελική επιθεώρηση που θα κάνει στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν από τη σέντρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ