ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξτρα "μαγικά" χαρτάκια για το Ολυμπιακός-Ρουμπίν

Έξτρα "μαγικά" χαρτάκια για το Ολυμπιακός-Ρουμπίν
INTIME SPORTS

Η Ρουμπίν δεν εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης, με τον Ολυμπιακό να έχει έτσι έξτρα εισιτήρια για να διαθέσει στους φίλους του.

Ο Κουρμπάν Μπερντίεφ και οι ποδοσφαιριστές του δήλωσαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 στο "Λουζνίκι" και να πανηγυρίσουν στην Ελλάδα την πρόκριση στους "16" του Europa League, ωστόσο οι φίλοι της Ρουμπίν δεν θα δώσουν και τόσο 'βροντερό παρών" στο Φάληρο απόψε το βράδυ (22:05, ΑΝΤ1, Live από το Sport24.gr).

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου επέστρεψε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός κάποια από τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί για τις ανάγκες των φίλων της, κάτι που σημαίνει ότι όσοι δεν πρόλαβαν εισιτήριο τις προηγούμενες ημέρες θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία έστω και την ύστατη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οι οπαδοί του Ολυμπιακού γεμίσουν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κόντρα στη Ρουμπίν, θα επιτευχθεί 7ο sold out τη φετινή σεζόν, νούμερο που σίγουρα θα αυξηθεί σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του Πειραιά στην επόμενη φάση του Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ