ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξτρα κίνητρο στο ματς με τον Αστέρα

Έξτρα κίνητρο στο ματς με τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, την μοναδική ομάδα που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν και δεν πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο αλλά και να κερδίσει την μοναδική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος και δεν πήρε τους τρεις βαθμούς.

Για την 26η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 25/3 στις 19:30 (Novasports1).

Ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αντιμετωπίσει συνολικά 24 διαφορετικές ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν κερδίσει τις 23 τουλάχιστον μία φορά.

Στο Champions League ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ (3-1 εντός), την Ντόρτμουντ (3-1 εντός) και την Μαρσέιγ (1-0 εκτός) και στο Europa League κέρδισε την Ρουμπίν Καζάν (δύο φορές με 1-0) και Μέταλιστ (1-0 εκτός).

Στο Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός επικράτησε απέναντι στους Πιερικό, Θρασύβουλο που παίζουν στην Football League, και κόντρα σε Πανιώνιο και ΟΦΗ (στον πρώτο ημιτελικό στο Φάληρο).

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Αστέρα θα έχει κερδίσει όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε μέσα στην σεζόν. Η προϊστορία ευνοεί τους "ερυθρόλευκους" που μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς με την ομάδα της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα την 1/3/08, στην πρώτη αντάμωση των δύο ομάδων σε επίπεδο Ά Εθνικής, το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 και στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 στις 30/8/08. Στις 17/10/09 ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0, ενώ ίδιο ήταν το αποτέλεσμα αλλά και το σκορ του αγώνα στις 25/9/10.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τονίσει στους παίκτες του πως το παιχνίδι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς έχει σε εκτίμηση τον Αστέρα Τρίπολης και τον τεχνικό του, Σάκη Τσιώλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ