ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Ελάτε να γλεντήσουμε για το πρωτάθλημα"

Αμπντούν: "Ελάτε να γλεντήσουμε για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απηύθυνε ο Τζαμέλ Αμπντούν, προκειμένου να γλεντήσουν όλοι μαζί μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΑΚΑ και των τελευταίων αγώνων είναι αδιαμφισβήτητα ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός άσος, βρέθηκε το Σάββατο το πρωί στο "Red Store" και πρόσφερε πολλά αυτόγραφα και φωτογραφίες στους θαυμαστές του.

Ο άσος του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε την χαρά του για τα όσα ζει στο Λιμάνι, τόνισε πως ανυπομονεί να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο.

"Εύχομαι να έρθει ο κόσμος να μας δει στον αγώνα με τον Αστέρα. Και να γεμίσει το γήπεδο όπως έκανε και με τον ΟΦΗ. Γιατί σε περίπτωση που νικήσουμε εμείς και φέρει κακό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί", υπογράμμισε αρχικά ο Αλγερινός.

Πως νιώθεις για το γκολ στον Παναθηναϊκό;

"Πολύ σημαντικό γκολ αλλά εξίσου σημαντικό ήταν και αυτό που έβαλα στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος, να κερδίσουμε αύριο τον Αστέρα, έτσι ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο και να το γλεντήσουμε όλοι μαζί".

Ποια είναι τα συναισθήματά σου με το που έβαλες το γκολ στο ΟΑΚΑ, που ήταν σχεδόν γεμάτο από κόσμο;

"Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος, που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι σίγουρα μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου".

Τι έχεις να πεις για την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο κόσμος κι ενώ στην αρχή δεν σε είχε υποδεχτεί θερμά;

"Είχα πάντα εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και με την σκληρή δουλειά που κάνω κάποια στιγμή θα αποδώσει, οπότε αυτή την στιγμή είμαι χαρούμενος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ