ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Έξτρα κίνητρο για Μιραλάς, Πάρντο

Έξτρα κίνητρο για Μιραλάς, Πάρντο
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου θα είναι το Σάββατο στο Καραϊσκάκη για να δει τους Μιραλάς, Πάρντο. Ποιοι σύλλογοι θα στείλουν κατασκόπους στο μεγάλο ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι Κέβιν Μιραλάς και Ούγκο Πάρντο θα έχουν ένα επιπλέον για να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Όπως ειδοποίησε η Βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής Ζορζ Λέεκενς θα έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Λέεκενς θέλει να δει την παρουσία του Μιραλάς σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, καθώς μετά τη θετική του παρουσία στον Ολυμπιακό σκέφτεται να τον καλέσει ξανά στην ομάδα (σ.σ. ο Κέβιν έχει 21 συμμετοχές με το Βέλγιο με τελευταία τον περασμένο Σεπτέμβρη).

Όσον αφορά τον... Ισπανό Πάρντο, ο Ζορζ Λέεκενς εξετάζει την περίπτωση να τον πάρει στην Εθνική καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή έχοντας γεννηθεί στο Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, Νιούκαστλ και Λεβερκούζεν έχουν ήδη ειδοποιήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι θα στείλουν απεσταλμένο στο Καραϊσκάκη για το μεγάλο ντέρμπι.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ