ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλος ο Βαλβέρδε στο ημίχρονο

Έξαλλος ο Βαλβέρδε στο ημίχρονο
INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο λόγος που έβγαλε τον Μοδέστο στην ανάπαυλα.

Οι εντολές του Ερνέστο Βαλβέρδε πριν φύγει η αποστολή για το γήπεδο και τον αγώνα με τον Αστέρα ήταν σαφείς: "Να είστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις των παικτών του Αστέρα. Μην θεωρείτε ότι θα μπείτε στον αγωνιστικό χώρο και θα νικήσετε απλά.

Και να είστε επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιστροφές σας στην άμυνα.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση και κυρίως γρήγορους", ήταν μερικά από τα λόγια του όπως αναφέρει ο 'Γαύρος'.

Ωστόσο στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν πρόσεξαν τίποτα από όσα τους είπε ο προπονητής τους με αποτέλεσμα στο ημίχρονο ο Βάσκος να είναι έξαλλος.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα "τρελαμένος" με τον Μοδέστο που δεν έκανε τίποτα στο γήπεδο από όσα του είχε ζητήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι του έδινε συνεχώς οδηγίες σε όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως ο Κορσικανός να τις εφαρμόσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκης.

Γι' αυτό άλλωστε τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, κάτι που δεν συνηθίζει ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων".

Όσα λοιπόν διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του Βαλβέρδε έπαιξαν τον ρόλο τους καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο ημίχρονο επικρατώντας σε αυτό το διάστημα με 6-0 του Αστέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ