ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε ο Εντινγκά, έρχεται και ο Γιαταμπαρέ

Έκλεισε ο Εντινγκά, έρχεται και ο Γιαταμπαρέ

Ο Ντελβέν Εντινγκά συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ λεπτομέρειες μένουν και για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, που θα ολοκληρωθούν το πρωί της Παρασκευής. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Έτοιμος να κλείσει και τις δύο τελευταίες τρύπες στο ρόστερ του και να ολοκληρώσει ένα άκρως εντυπωσιακό μεταγραφικό καλοκαίρι είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες που έχουν φέρει 15 νέους ποδοσφαιριστές (!), θα φτάσουν τους 17, προκειμένου να ενισχυθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και στα χαφ.

Άλλωστε ήταν φανερό πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα αμυντικό χαφ και μετά τη φυγή του Λιούμπομιρ Φέισα για την Μπενφίκα, οι προσθήκες από μια έγιναν δύο. Ο ένας θα είναι "εξάρι" και ο άλλος "οκτάρι". Πλέον, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταλήξει και στα ονόματα.... Αμυντικό χαφ θα είναι ο Εντινγκά και μέσος ο Γιαταμπαρέ.

Ο Εντινγκά μάλιστα θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, αφού οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με την Μονακό και με τον ίδιο και έτσι ο άσος από το Κονγκό θα αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν στον Πειραιά. Στη συμφωνία των δύο πλευρών, υπάρχει ρήτρα απόκτησης ύψους 3.000.000€, που μπορουν να ενεργοποιήσει οι Νταμπλούχοι Ελλάδας το επόμενο καλοκαίρι.

Σ' ό,τι αφορά στην περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του και απομένουν μονάχα λίγες λεπτομέρειες. Το deal ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Μπαστιά πιθανότατα να κλείσει οριστικά το πρωί της Παρασκευής (30/8) και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν το μεταγραφικό ντεμαράζ -διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει 2.500.000€ στην Μπαστιά για να κάνει δικό του, τον διεθνή άσο με τη φανέλα από το Μάλι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ