ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εισιτήρια για το ντέρμπι και το Σάββατο

Εισιτήρια για το ντέρμπι και το Σάββατο
INTIME SPORTS

Και το Σάββατο (1/3) θα μπορούν οι φίλοι του Ολυμπιακού να προμηθευτούν εισιτήρια του Κυριακάτικου (2/3, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (2/3, 19:30), τα οποία θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού και το Σάββατο (1/3) από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 27ης Αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 02/03/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα συνεχίζεται το Σάββατο 01/03 (10:00 - 17:00) και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 €, 60 € & 150 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Παράλληλα οι Πειραιώτες ενημέρωσαν επίσημα πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για το ντέρμπι:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 2/3/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι ΑΜΕΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ