ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είναι σε καλό δρόμο του Τσάβες"

"Είναι σε καλό δρόμο του Τσάβες"

Ο Κριστιάν Τσάβες είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον μάνατζερ του άσου της Μπόκα να εμφανίζεται αισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες έλευσής του στην Ελλάδα.

Ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο δεν έχει ακόμα βρεθεί, γεγονός που γεμίζει με αρκετό άγχος τους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν "καλομάθει" την τελευταία διετία με την "ασφάλεια" που τους παρείχε η παρουσία του Ισπανού στο τιμόνι, όμως η μεταγραφολογία φαίνεται πως δεν σταματάει ποτέ στο μεγάλο λιμάνι.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που "παίζουν" δυνατά στην επικαιρότητα των νταμπλούχων Ελλάδας φαίνεται πως είναι αυτό του Κριστιάν Τσάβες, με τον 26χρονο μέσο της Μπόκα να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του ελέω... Ρικέλμε και όλα να δείχνουν πως "ψάχνεται" για μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν ρωτήσει αρκετά αναφορικά με τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά και μάνατζερ να λειτουργούν ως διαμεσολαβητές μεταξύ της Μπόκα και της ελληνικής ομάδας, ενώ από την πλευρά του ο παίκτης εμφανίζεται πρόθυμος να αποχωρήσει άμεσα από την πατρίδα του.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Γκουστάβο Κόνι (ατζέντη του Τσάβες) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ο Τσάβες θέλει... Ελλάδα, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτή την πόρτα για τον Ολυμπιακό.

"Είναι σε καλό δρόμο του Τσάβες. Απομένει να φτάσει η επίσημη πρόταση. Θα είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα του", τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

"Ο Τσάβες θα ήταν βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα πλην της Μπόκα, λόγω Ρικέλμε. Είναι ώριμος, είναι η ιδανική στιγμή για να φύγει, έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι βασικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ