ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέισα: "Είμαι ένας Ορμπάιθ"

Φέισα: "Είμαι ένας Ορμπάιθ"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για μια νέα αρχή εμφανίστηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα, τονίζοντας πως η επόμενη χρονιά θα του ανήκει ενώ παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ορμπάιθ!

Η σεζόν που μόλις τελείωσε, κρίνεται επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό, όχι όμως και για τον Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος ήταν πολύ άτυχος και οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να δείξει το ταλέντο του.

Σ' αυτό το γεγονός στάθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην Κυριακάτικη "Real News", τονίζοντας πως την επόμενη χρονιά θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Ορμπάιθ.

"Του χρόνου θα δείτε τον αληθινό Λιούμπο. Τα προβλήματα που είχα και φέτος δεν με άφησαν να δείξω αυτό που μπορώ και θέλω. Πλέον είμαι μια χαρά. Δεν αισθάνομαι καμιά ενόχληση πουθενά - και ειδικά στο γόνατό μου όπου υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα.

Αισθάνομαι γερός και ορεξάτος για σκληρή δουλειά και καλή μπάλα. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο το καλοκαίρι σωματικά και ψυχολογικά και να είμαι πανέτοιμος για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο Σέρβος άσος.

Για τον Ολυμπιακό που επενδύει και πιστεύει πολύ σ' αυτόν: "Είναι για μένα πολύ σημαντικό να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και να δικαιώσω όλους όσοι με επέλεξαν. Λόγω των προβλημάτων που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν τα κατάφερα φέτος. Του χρόνου όμως, πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι η χρονιά μου."

Για την θέση που παίζει: "Η θέση μου είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Μου αρέσει να παίζω σαν τον Ορμπάιθ. Είμαι ένας Ορμπάιθ, δηλαδή ο παίκτης που παίζει μπροστά από τα δύο στόπερ. Εκεί, νομίζω μπορώ να αποδώσω στο μάξιμουμ και όχι λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά στα χαφ. Προτιμώ να παίζω εκεί, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα παίξω όπου μου ζητηθεί".

Για την επόμενη χρονιά: "Θέλουμε και του χρόνου να κάνουμε ό,τι και φέτος. Θέλουμε να κατακτήσουμε δηλαδή το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και πέρυσι μπορούσαμε και δικαιούμασταν να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ