ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι πολλά τα λεφτά...

Είναι πολλά τα λεφτά...

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έφυγε για το Μπουένος Άιρες και θα δώσει μάχη για να φέρει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έφυγε το απόγευμα για το Μπουένος Άιρες, όπως δείχνει και η φωτογραφία από το Ελευθέριος Βενιζέλος που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η υπόθεση Γκουίντο Καρίγιο όμως δεν φαίνεται τόσο εύκολη, αφού οι απαιτήσεις της Εστουδιάντες ξεκινούν από τα 7-8 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Αργεντίνος σκάουτερ του Ολυμπιακού λοιπόν, πήρε την εντολή να μιλήσει με τον σύλλογο της Νοτίου Αμερικής και τον παίκτη, προκειμένου να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πληροφορίες όμως από την χώρα του ταγκό, μιλούν για τιμή εκκίνησης τα 7-8 εκατομμύρια δολάρια και όχι τα 4 εκατομμύρια ευρώ, όπως αρχικά ανέφερε το ρεπορτάζ. Βέβαια ο νοτιοαμερικανός σέντερ φορ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, κι αν δεν τον πουλήσει φέτος η Εστουδιάντες, δεν θα βάλει δολάριο στο ταμείο της. Αυτό σημαίνει ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις της, αρκεί βέβαια να μη βγάλει τον παίκτη σε πλειστηριασμό, καθώς εκτός από την Μπενφίκα υπάρχουν κι άλλα ενδιαφερόμενα κλαμπ.

Η ιστορία Καρίγιο θυμίζει την περσινή του Φινμπόγκασον, τον οποίο η Χέρενφεν έβγαλε σε πλειστηριασμό, ο Ολυμπιακός ακολούθησε ως τα 7 εκατομμύρια ευρώ και τελικά ο Ισλανδός φορ κατέληξε στην Ρεαλ Σοσιεδάδ με 10 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη του, καθώς από πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας με 29 και 24 γκολ , προσγειώθηκε απότομα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έπαιξε μόλις 600 λεπτά, 22 ματς, εκ των οποίων μόνο τα 4 ως βασικός και πέτυχε μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Στην Ισπανία θεωρούν την απόκτηση του, ως την πιο αποτυχημένη μεταγραφή του πρωταθλήματος, αλλά έτσι είναι αυτές οι ιστορίες. Μπορεί να τραβήξεις τον πρώτο λαχνό ή να κλαις τα λεφτά σου.

Ο Γκαλέτι , για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θα εξαντλήσει την επιρροή που έχει στην Εστουδιάντες, αλλά ο αργεντίνικος σύλλογος δεν πρόκειται να ζημιωθεί, ενώ ο πρώην παίκτης και νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού έχει κι άλλες προτάσεις. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιούνιο, όταν θα τελειώσουν και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προκειμένου να αποφασίσει μαζί με τον σύλλογο, που θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους, με τον Καρίγιο βέβαια να είναι προς το παρόν πρώτη επιλογή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ