ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφυγαν 20.000 εισιτήρια, θέλει και άλλα ο Ολυμπιακός

Έφυγαν 20.000 εισιτήρια, θέλει και άλλα ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει 20.000 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη και θέλει περισσότερα από τις 25.000 που έχει λάβει. Τι ισχύει με το ταξίδι του Περέιρα στην Σκωτία και με τους κατόχους διαρκείας.

"Φτερά" έχουν κάνει ήδη 20.000 εισιτήρια απ' αυτά που έχει παραλάβει ο Ολυμπιακός και του μένουν μόλις 5.000 ακόμη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φίλων της ομάδας για τον σαββατιάτικο (23/5, 20:30) τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Αυτά είναι πολύ λίγα όπως προκύπτει από την ζήτηση που υπάρχει και για το λόγο αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν και άλλα στην κατοχή τους, προκειμένου να τα δώσουν σε φιλάθλους τους και να υπάρχει έντονο "ερυθρόλευκο" στοιχείο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, πήρε μια μέρα παράταση στο δικαίωμα των κατόχων διαρκείας, ύστερα από πολλά τηλεφωνήματα στην ΠΑΕ ότι δεν προλαβαίνουν. Υπάρχει μεγάλη "δίψα" στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού, που θέλει να δώσει το παρών και να βοηθήσει τους παίκτες του Βίτορ Περέιρα να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και να τελειώσει η σεζόν με νταμπλ.

Τι ισχύει με το ταξίδι του Περέιρα

Εξάλλου, αναφορικά με το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία (το μεσημέρι ήταν στο τραπέζι της ομάδας), από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως είναι για προσωπικούς λόγους και δεν αφορά μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, στο Λιμάνι θέλουν να σταματήσει η όποια σεναριολογία πάει να αναπτυχθεί.

Ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να ολοκληρώσει την σεζόν με πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφήνοντας στην άκρη για λίγο την καλοκαιρινή ενίσχυση. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι πίσω από το ταξίδι του Πορτογάλου προπονητή στην Σκωτία.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα δημοσιεύματα την Τρίτη (19/5) σε Σλοβενία και Σκωτία επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 23άχρονο (21/8/1992) Σλοβένο επιθετικό μέσο Χάρις Βούτσκιτς, ο οποίος στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίζεται στους Ρέιντζερς της Γλασκώβης, στην Championship της Σκωτίας, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ