ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα

Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Φράνκο Χάρα και δεν έκανε κάποια δήλωση κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Στην τελική ευθεία η μετεγγραφή του στο Λιμάνι (φωτογραφίες).

Ο Φράνκο Χάρα, όπως είχατε ενημερωθεί από το βράδυ της Πέμπτης (22/1), "πάτησε" Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος της Μπενφίκα, έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και εκεί βρίσκονταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, αρκετοί δημοσιογράφοι και ορισμένοι φίλοι της ομάδας που τον... υποδέχτηκαν στην Ελλάδα.

Ο παίκτης δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του, μετέβη άμεσα στου Ρέντη, θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα ανακοινωθεί από το σάιτ της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Μπενφίκα για τον 27χρονο επιθετικό, όσον αφορά τους όρους της μετεγγραφής του και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για να αποτελέσει το πρώτο χειμερινό απόκτημα.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, αρχές της άλλης εβδομάδας θα γίνει και η παρουσίασή του και μένει να δούμε αν θα έχει και παρέα, καθώς οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Νέτο να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα
INTIME SPORTS
Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα
INTIME SPORTS
Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ