ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εφτά σερί νίκες μετά από ένα χρόνο!

Εφτά σερί νίκες μετά από ένα χρόνο!
INTIME SPORTS

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχε ο Ολυμπιακός σε βάρος του Παναιτωλικού, με τους Ματιέ Ντοσεβί και Γιάννη Μανιάτη να σκοράρουν -έκαστος- για 2η φορά φέτος (video)

Ήταν το δεύτερο "τρίποντο" με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο (μετά το 1-3 στην Ξάνθη) και το 7ο συνεχόμενο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την ισοπαλία – σοκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο στις 6 Δεκεμβρίου.

Εφτά συνεχόμενες νίκες, οι ερυθρόλευκοι είχαν να κάνουν σχεδόν ένα χρόνο! Από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 22 Φεβουαρίου 2014, όταν κέρδισαν κατά σειρά Λεβαδειακό (2-0), Ξάνθη (0-2), Παναιτωλικό (2-1), Πανιώνιος (2-0), Βέροια (0-5), Πλατανιά (4-2) και ΟΦΗ (0-4). Το νικηφόρο σερί σταμάτησε στις 2 Μαρτίου, όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Καραϊσκάκη με το εντυπωσιακό 0-3.

To φετινό σερί 7 νικών ξεκίνησε από τις 13 Δεκεμβρίου, όταν νίκησε 2-1 στη Λιβαδειά την τοπική ομάδα, χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90'! Συνεχίστηκε με το 2-0 επί του Πανιωνίου, χάρη σε δύο γκολ του Μήτρογλου και ακολούθησαν οι νίκες: 5-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη, 2-1 τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, 3-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια, 3-0 τη Nίκη Βόλου άνευ αγώνα και 2-0 τον Παναιτωλικό. Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να διευρύνει το σερί του στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ